O le auala autu o le faʻaogaina o vaega uʻamea saʻo

O le faagasologa ouamea sa'oo le faagasologa o le suia o foliga, lapoa poʻo le faʻatinoga o faʻameamea e ala i masini masini.E i ai ituaiga eseese o vaega faʻainisinia uʻamea, ae tusa lava po o le a le lavelave o vaega faʻainisinia ma le tele o meafaigaluega masini masini, i totonu o le alamanuia I totonu, o le gaosiga o uʻamea o loʻo taua i lalo auala autu e lima:
1. viliina
vili pu i u'amea malo.I le faagasologa, o lelafoua fa'amauina ma fa'auma uma gaioioiga i le vili.
2. Liliu ma le manaia
O le liliu e fa'atatau i le fa'agasologa o le aveeseina o u'amea mai se u'amea.I le fa'agasologa, a'o feliuliua'i le lafo, e tipi le meafaigaluega i totonu o le lafo pe fa'agaoioi i le pito o le lafo.
O le manava o le faʻalauteleina lea o pu o loʻo i ai pe lafo pu i le uʻamea uʻamea, lea e faʻamaeʻaina e le meafaigaluega mata tasi aʻo taamilo aʻo fafaga.
Tolu, vili
E fa'aaogaina se tipi tipi e aveese ai u'amea, ma o le tipi galue e tele ona pito tipi.
Lona fa, olo
Fa'aaoga se uili olo e aveese ai u'amea.A maeʻa le gaioiga, o le tele o le tuʻuina atu ua oʻo i se tulaga saʻo, ma o le luga e lamolemole.Ma o le auala e olo ai foliga eseese o castings e ese.
Lima, fuafua ma slotting
Fuafuaga ua vaevaeina i bullhead planing ma gantry planing.O mea uma e lua o loʻo faʻafefe i le va o le meafaigaluega ma le lafo.Slotting e tutusa ma le fuafuaina, vagana ai o lona tipi e alu i luga ma lalo.
E ui lava o le gaosiga o masini uʻamea e manaʻomia ai le saʻo tele, o loʻo iai pea i galuega faʻavae eseese.O le mea lea, o galuega fa'avae e taua tele mo le fa'aogaina o vaega fa'ainisinia.
;IMG_4416

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leLoto


Taimi meli: Tes-11-2020
WhatsApp Online Chat!