Procesi i Bashkëpunimit

1. Së pari, ju lutemi na dërgoni vizatimin tuaj teksales@gmpmetalwork.comose na dërgoni mostrat tuaja dhe na informoni për materialin, sasinë dhe kërkesat e përfundimit të sipërfaqes etj. ne do të citojmë sipas vizatimit ose mostrave tuaja.

2. Pasi të pranoni çmimin tonë, ne do të bëjmë disa mostra për konfirmimin tuaj përpara prodhimit me shumicë.

3. Më pas, mostrat ju dërgohen nga Express, si TNT, UPS, DHL ose FedEx;

4. Pasi të miratojmë mostrat tona, ne do të organizojmë prodhimin me shumicë për ju.

5. Së fundi, ne do t'ju dorëzojmë mallrat me transport ajror ose me anije ose me tren.

 

 


WhatsApp Online Chat!