• 1-1
 • 2-1
 • 3-1
 • 4
 • Kallëpët

  Kallëpët

 • Falsifikime

  Falsifikime

 • Stampime dhe përpunim pllakash

  Stampime dhe përpunim pllakash

 • Përpunimi me CNC

  Përpunimi me CNC

 • Saldim dhe montim

  Saldim dhe montim

 • Përpunimi i produkteve të tjera metalike

  Përpunimi i produkteve të tjera metalike

Lexo më shumë

Kompania GMP ofron produkte cilësore me një çmim konkurrues. Ne jemi një nga furnizuesit e kompanisë Skoda dhe Audi auto.
GMP është e specializuar në prodhimin dhe eksportimin e shumë llojeve të komponentëve industrialë me precizion për disa vite.ne kryesisht furnizojmë komponentë metalikë me saktësi të personalizuar për shumë industri në të gjithë botën, duke përfshirë komponentët e përpunimit CNC, derdhjet, falsifikimin, mbajtëset, stampimet, derdhjet me diapa, pjesët e derdhjes me injeksion plastik etj.

Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!