Процес на соработка

1. Прво, Ве молиме испратете ни го вашиот цртеж доsales@gmpmetalwork.comили испратете ни ги вашите примероци и информирајте ни за материјалот, количината и барањата за завршна обработка на површината итн. ние ќе цитираме според вашиот цртеж или примероци.

2. Откако ќе ја прифатите нашата цена, ќе направиме неколку примероци за ваша потврда пред производството на големо.

3. Потоа, примероците ви се испраќаат преку Express, како што се TNT, UPS, DHL или FedEx;

4. Откако ќе ги одобриме нашите примероци, ќе организираме големо производство за вас.

5. Конечно, ние ќе ви доставиме стоки со воздушен или брод или воз пратка.

 

 


WhatsApp онлајн разговор!