Paketimi & Dorëzimi

Ne do të paketojmë sipas produkteve tuaja. Në përgjithësi ne fillimisht përdorim kartonët për të paketuar dhe më pas përdorim paletat ose kutitë prej druri për të paketuar përsëri. Në fund ngarkojmë kontejnerin.

Tani ka katër rrugë për referencën tuaj.

1.Për sasi të vogla dhe mallra urgjente: ne mund të konsiderojmë UPS, TNT, FEDEX ose DHL, ju duhen vetëm 3-5 ditë.

2.Për disa mallra posaçërisht urgjente, ne mund të organizojmë dërgesën ajrore në aeroportin tuaj më të afërt, zakonisht zgjat 5-7 ditë.

3.Për disa mallra të mëdha por jo urgjente dhe dërgesa me tren është më e përshtatshme për ju, ne mund të konsiderojmë transportin hekurudhor, zgjat 15-20 ditë.

4.Për mallra të mëdha, por jo urgjente, zakonisht ne do të organizojmë dërgesën detare për ju, zgjat 30-35 ditë.

d6d98428

d6d98428


WhatsApp Online Chat!