Пакување и испорака

Ќе се пакуваме според вашите производи. Во принцип, прво ги користиме картоните за пакување, а потоа ги користиме палетите или дрвените кутии за повторно пакување. Конечно наполнете го садот.

Сега има четири правци за ваша референца.

1.За мала количина и итна стока: можеме да разгледаме UPS, TNT, FEDEX или DHL, потребни ви се само 3-5 дена.

2. За некои специјално итни стоки, можеме да организираме воздушна пратка до вашиот најблизок аеродром, обично трае 5-7 дена.

3.За некои големи, но не итни стоки и воз пратката е попогодна за вас, можеме да го разгледаме железничкиот транспорт, потребни се 15-20 дена.

4.За големи, но не итни стоки, обично ние ќе ви ја организираме поморската пратка, потребни се 30-35 дена.

d6d98428

d6d98428


WhatsApp онлајн разговор!