• 1-1
 • 2-1
 • 3-1
 • 4
 • Одлеаноци

  Одлеаноци

 • Кованици

  Кованици

 • Печатење и обработка на плочи

  Печатење и обработка на плочи

 • CNC обработка

  CNC обработка

 • Заварување и монтажа

  Заварување и монтажа

 • Обработка на други метални производи

  Обработка на други метални производи

Прочитај повеќе

Компанијата GMP испорачува квалитетни производи по конкурентна цена. Ние сме еден од добавувачите на Skoda и Audi автомобилската компанија.
GMP е специјализирана за производство и извоз на многу видови прецизни индустриски компоненти веќе неколку години.ние главно доставуваме приспособени прецизни метални компоненти за многу индустрии ширум светот, вклучително и компоненти за обработка на ЦПУ, одлеаноци, фалсификување, лежишта, штанцување, одлеаноци, делови за калапи со инјектирање на пластика итн.

Прочитај повеќе
WhatsApp онлајн разговор!