Iloiloga o Mafuaaga o Fa'aletonu i Die Castings

u'amea zincvaega fa'apalao lo'o fa'aogaina nei i oloa eseese.O mea tau eletise eseese ma mea tau eletise o loʻo siʻomia e le zinc alloy mea faʻapipiʻi mate.O le mea lea, e manaʻomia le maualuga o le maualuga o le faʻaogaina, ma e manaʻomia le lelei o togafitiga.O le fa'aletonu sili ona taatele o oloa tu'u fa'amea fa'asala o le fa'afefe i luga.

Fa'ailoga fa'aletonu: O lo'o i ai ni vesikeli si'i a'e i luga ole mata oleu'u oti.① Maua ina ua mae'a fa'ameamea;② Faʻaalia pe a maeʻa le faʻamalama poʻo le gaioiga;③ Faʻaalia pe a uma le suauʻu suauʻu poʻo le eletise;④ Faʻaalia ina ua uma ona tuʻuina mo se vaitaimi.

O le tele o le fulafula i luga o le faʻafefe o le zinc alloy e mafua mai i pores, ma o pores e masani lava o pores ma pupuni.O pores e masani ona lapotopoto, ma o le tele o pu fa'aitiiti e le masani.

1. Mafuaaga o pores: ① I le taimi o le faʻatumuina ma le faʻamalosiina o le uʻamea uʻamea, o pu e fausia i luga poʻo totonu o le tuʻuina ona o le faʻaogaina o le kesi;② le kesi osofaʻia e le volatilization o le ufiufi;③ o le kesi o loʻo i totonu o le sua faʻapipiʻi e maualuga tele ma faʻafefe i le taimi o le faʻamalosi.

2. Mafuaaga mo le faʻaitiitia o le pu: ①I le faagasologa o le faʻamalosia o le uʻamea uʻamea, o le faʻalavelave faʻafefe e tupu ona o le faʻaitiitia o le voluma poʻo le vaega faʻamaʻa mulimuli e le mafai ona fafagaina e le uʻamea uʻamea;②O le mafiafia le tutusa o le lafo poʻo le faʻafefeina o le faʻafefe o le faʻamalo e mafua ai se vaega faʻamalosi e tuai, ma faʻapipiʻi ai i luga o le fogaeleele pe a faʻaitiitia le voluma.

Ona o le i ai o pores ma shrinkage pu, e mafai ona ulufale pu pe a oʻo i le faʻaogaina o vaega o loʻo paʻu i luga.Pe a tao pe a uma le valiina ma le eletise, o le kesi i totonu o le pu e faʻalauteleina i le vevela;po'o le vai i totonu o le pu o le a liua i le ausa, lea o le a mafua ai le pa'u i luga o le mea e lafo ai.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFetu


Taimi meli: Mati-06-2021
WhatsApp Online Chat!